Magyar ételek

Egyéb







Bakonyi bety√°rleves

A marhah√ļst felv√°gjuk 4 szeletre, √©s hideg v√≠zben feltessz√ľk fŇĎni. S√≥val eg√©sz borssal √≠zes√≠tj√ľk. Amikor majdnem puha, hozz√°adjuk a csirkecombokat, a met√©ltre v√°gott z√∂lds√©geket, a felapr√≠tott hagym√°t, az erŇĎs paprik√°t, majd k√©szre fŇĎzz√ľk. A lisztbŇĎl, toj√°sb√≥l v√©kony, kem√©ny t√©szt√°t gy√ļrunk, a levesbe t√©pkedj√ľk √©s megfŇĎzz√ľk.

Hozzávalók:
- 35 dkg marhaszeg
- 1 p√°r csirkecomb
- 20 dkg vegyes zöldség
- 1 fej hagyma
- s√≥, eg√©sz bors, cs√≠pŇĎs paprika
- csuszat√©szta 1 eg√©sz toj√°sb√≥l √©s a hozz√° val√≥ lisztbŇĎl


A közzététel dátuma: 2008-08-16



 1 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 701894