Magyar ételek

Egyéb







Bakonyi betyárleves

A marhahúst felvágjuk 4 szeletre, és hideg vízben feltesszük főni. Sóval egész borssal ízesítjük. Amikor majdnem puha, hozzáadjuk a csirkecombokat, a metéltre vágott zöldségeket, a felaprított hagymát, az erős paprikát, majd készre főzzük. A lisztből, tojásból vékony, kemény tésztát gyúrunk, a levesbe tépkedjük és megfőzzük.

Hozzávalók:
- 35 dkg marhaszeg
- 1 pár csirkecomb
- 20 dkg vegyes zöldség
- 1 fej hagyma
- só, egész bors, csípős paprika
- csuszatészta 1 egész tojásból és a hozzá való lisztből


A közzététel dátuma: 2008-08-16



 1 

Összesen: 86 db




Magyar ételek
Levesek


Látogatók száma: 687108