Magyar ételek

Egyéb







Fűszeres húsos omlett

A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk, megpirítjuk benne a finomra vágott hagymát és a kockára vágott főtt burgonyát, és fűszerezzük. A tojásokat összekeverjük a tejszínnel és a burgonyával, és négy omlettet sütünk a masszából. A virsliket egy-egy sonkaszeletbe csavarjuk, és forró zsírban átsütjük. Fogvájóval az omlettekre szúrjuk. Paradicsomkarikákkal díszítjük. Köretnek reszelt sárgarépával elkevert uborkasalátát adjunk.

Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 10 dkg hagyma
- 10 dkg füstölt szalonna
- 8 tojás
- 4 virsli
- 4 szelet sonka
- 1 paradicsom
- só, bors, kakukkfű, bazsalikom, pirospaprika, zöldpetrezselyem, metélőhagyma, tejszín


A közzététel dátuma: 2008-12-17



 1 

Összesen: 27 db




Magyar ételek
Tojás ételek


Látogatók száma: 687120