Magyar ételek

Egyéb







Bácskai káposzta

A káposzta torzsáját kiszedjük, majd a káposztát ujjnyi vastag szeletekre vagdaljuk. Sós vízben 5-6 percig főzzük, majd leszűrjük. Kiolajozott mély tűzálló tálba rakjuk, ráteszünk egy sor karikára vágott paradicsomot, majd erre a csíkokra vágott zöldpaprikát. Ezután tesszük a tálba a karikákra vágott hagymát. Leöntjük a tejföllel, beborítjuk a vékony szeletekre vágott és bevagdalt kolozsvári szalonnával, és a sütőben megsütjük.

Hozzávalók:
- 70 dkg fejes káposzta
- 30 dkg paradicsom
- 30 dkg zöldpaprika
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 10 dkg kolozsvári szalonna
- só, bors

A közzététel dátuma: 2009-01-13



 1 

Összesen: 103 db




Magyar ételek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 687096