Magyar ételek

Egyéb







Alföldi derelye

A kinyújtott levestészta egyik felére az elkevert hústöltelékből egyenlő távolságra kis halmokat rakunk, majd a húsok közötti részt megkenjük tojásfehérjével. Ráhajtjuk a tészta másik felét, egy kissé lenyomkodjuk, és derelyevágóval kockákra vágjuk. Sós vízben kifőzzük. A tejfölös pörköltlével öntjük le.
 
Hozzávalók:
- 20 dkg darált sertéshús
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1 tojás
- petrezselyemzöld, só, bors

Tésztához:
- 10 dkg liszt
- 2 tojás
- 1 dkg só

A közzététel dátuma: 2009-04-26



 1 

Összesen: 22 db




Magyar ételek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 687121