Magyar ételek

Egyéb







Váradi juhtúrós puliszka

Egy liter sózott vizet forralunk. Beleeresztjük a kukoricalisztet, állandó keverés mellett felforraljuk, és sűrűre főzzük. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk és kisütjük. Tűzálló tálat kikenünk szalonnazsírral. A megmaradt zsírba mártott evőkanállal nagy galuskákat szaggatunk a kukoricapépből, és a tűzállótálba rakjuk. Közben meghintjük túróval és töpörtyűvel. Hagymás, mártásos húsokhoz köretként is adhatjuk.
 
Hozzávalók:
- 50 dkg kukoricaliszt
- 20 dkg füstölt szalonna
- 25 dkg juhtúró
- só

A közzététel dátuma: 2009-05-17



 22 

Összesen: 22 db




Magyar ételek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 427627