Magyar ételek

Egyéb







Alföldi csirketokány

A csirkét kicsontozzuk, a lefejtett húst tokánynak feldaraboljuk. A finomra vágott vöröshagymát zsírban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a fokhagymát és a csirkehúst, majd a kockákra vágott, zsírban megpirított zöldséget és a paradicsompürét is. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáöntjük a bort és készre pároljuk. Rizskörettel tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg-os csirke
- 1 dkg fokhagyma
- 1 dkg zsír
- 1 dl fehérbor
- 1 dl paradicsompüré
- 5 dkg vegyes zöldség
- 20 dkg párolt rizs
- vöröshagyma, bors, só

A közzététel dátuma: 2009-05-18



 1 

Összesen: 134 db




Magyar ételek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 687114