Magyar Ă©telek

Egyéb







Bélelt rántotthal

A halfilébe éles kés hegyével zsebet vágunk (vagy két szelet halat készítünk személyenként), megsózzuk, borsozzuk, meghintjük kakukkfűvel, majd a halszeleteket meglocsoljuk a citrom levével. Kb. 15 percig ebben a pácban hagyjuk pihenni. Minden sonkaszelethez egy szelet sajtot teszünk, és a kiképzett zsebekbe vagy a két halszelet közé rakjuk. Lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, forró olajban 4-5 percig sütjük. Tálra rakva citromszeletekkel, petrezselyemmel díszítjük. Vegyes salátát kínálunk hozzá.
 
Hozzávalók:
- 4 vastag szelet hal (halfilé, személyenként kb. 20 dkg)
- 1 csipet kakukkfű
- 1 citrom leve
- 4 szeletke sajt
- 4 szelet főtt sonka
- 1 tojás
- só, törött bors, liszt, zsemlemorzsa

A közzététel dátuma: 2009-10-02



 5 

Összesen: 43 db




Magyar Ă©telek
Halak


Látogatók száma: 702001