Magyar Ă©telek

Egyéb







Boros halszeletek

Négy dkg vajat megolvasztunk, és az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk benne. A halat felhasználás előtt 20 perccel megsózzuk, és meglocsoljuk citromlével. Ezután a hagymás vajra tesszük, fűszerezzük, egy kevés pirospaprikával meghintjük, a borral locsolgatva kb. 15 percig pároljuk. Ha elkészült, tűzálló tálra helyezzük. A maradék vajból egy kevés liszttel világos rántást készítünk, felöntjük hallévei, még egy kevés bort és egy kiskanál mustárt adunk hozzá, és a tálra helyezett halra öntjük.
 
Hozzávalók:
- 8 szelet hal
- 8 dkg vaj
- 1 fej vöröshagyma
- 3 dkg liszt
- 1 kiskanál cukor
- 2 dl vörösbor
- 1 citrom
- só, bors, mustár, babérlevél, szegfűbors

A közzététel dátuma: 2009-10-05



 8 

Összesen: 43 db




Magyar Ă©telek
Halak


Látogatók száma: 702020