Magyar Ă©telek

Egyéb







Dorozsmai molnárponty

A halszeleteket megsózzuk, lisztben megforgatjuk, és forró olajban szép piros-ropogósra sütjük. Közben ki. főzzük a tésztát, és tűzálló tálra terítjük. A hagymából, gombából, pirospaprikából, 2 evőkanál olajban paprikást készítünk. Addig pároljuk, amíg a levét el nem főtte. A tálon levő tésztára fektetjük a halszeleteket, leöntjük a gombapaprikással, majd a tejföllel, melybe 1 kiskanállisztet kevertünk el. Sütőben átforrósítjuk.
 
Hozzávalók:
- 8 szelet ponty
- 1 dl olaj
- 1 evőkanál liszt
- 30 dkg gomba
- 1 kis fej reszelt hagyma
- 1 kiskanál pirospaprika
- 1 dl tejföl
- 25 dkg kockatészta
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-10-06



 9 

Összesen: 43 db




Magyar Ă©telek
Halak


Látogatók száma: 733870