Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkás töltött hal

A halszeleteket megsózzuk, citromlevet csöpögtetünk rá, majd apróra vágott sonkából, főtt tojásból, tejfölből, reszelt hagymából álló töltelékkel megtöltjük. Hústűkkel megtűzzük. Olajjal kikent tűzálló tálra rakjuk; bort öntünk alá, majd puhára pároljuk. Meghintjük gazdagon reszelt sajttal, és a sütőben ráolvasztjuk.
 
Hozzávalók:
- 70 dkg halszelet
- 4 tojás
- 10 dkg sonka
- 1 dl tejföl
- 2 hagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 dl fehérbor
- 10 dkg reszelt sajt
- citromlé, só, bors

A közzététel dátuma: 2009-10-25



 28 

Összesen: 43 db




Magyar Ă©telek
Halak


Látogatók száma: 733851