Magyar ételek

Egyéb







Boros ŇĎzcombszeletek

Az ŇĎz h√°ts√≥ combj√°t vagy gerinc√©t t√∂bb v√≠zben j√≥l √°tmossuk. Ezut√°n ujjnyi vastagra f√∂lszeletelj√ľk. Egy kicsit kivetj√ľk, megs√≥zzuk, borsozzuk. Lisztbe m√°rtjuk √©s kev√©s, de forr√≥ olajban a szeletek mindk√©t oldal√°t hirtelen megs√ľtj√ľk. Vigy√°zzunk, nehogy kisz√°r√≠tsuk. Ha kis√ľlt, elŇĎmeleg√≠tett tŇĪz√°ll√≥ t√°lra szedj√ľk, a pecsenyel√©be egy kev√©s lisztet sz√≥runk, egy kev√©s paradicsomp√ľr√©t √©s n√©h√°ny csepp bort √∂nt√ľnk, felforraljuk, √©s a t√°lra szedett szeletekre √∂ntj√ľk. Zs√≠rban s√ľlt burgonyagomb√≥ccal k√∂r√≠tj√ľk.
 
 Hozz√°val√≥k:
- 1 ŇĎz h√°ts√≥ combja vagy gerince
- s√≥, bors, liszt, olaj, paradicsomp√ľr√©, bor

A közzététel dátuma: 2009-11-10



 1 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 723135