Magyar ételek

Egyéb







Burgonyás hússaláta

A főtt burgonyát meghámozzuk. A húst és a kihűlt burgonyát, a hámozott almát, az uborkát és 2 kemény tojást vékony metéltre vágunk. ízesítjük citromlével, mustárral, sóval, borssal, finomra vágott hagymával, és összekeverjük a tartárral. Meghintjük vagdalt petrezselyemzölddel. Tojásnegyedekkel, salátalevelekkel és céklával díszítjük.

Hozzávalók:
- 40 dkg sült vagy főtt hús
- 30 dkg burgonya
- 10 dkg alma
- 20 dkg uborka
- 1 dkg mustár
- 1 dkg só
- 1 g törött bors
- 4 db tojás
- 2 dl tartármártás
- 2 dkg hagyma
- 1/2 db citrom
- 1/2 csomó zöldpetrezselyem
- 1 db fejes saláta
- 1 db cékla

A közzététel dátuma: 2011-11-22



 1 

Összesen: 9 db




Magyar ételek
Vacsorasaláták


Látogatók száma: 687119