Magyar ételek

Egyéb







Rakott kenyér

Egynapos feh√©r keny√©r h√©j√°t faragjuk, majd a kenyeret t√©glalap alak√ļra form√°ljuk. √Ėt egyforma vastag lapra felszelj√ľk. A vajat egy kev√©s s√≥val habosra keverj√ľk. Minden egyes lapot v√©konyan megvajazunk, √©s toj√°skr√©mmel, m√°jkr√©mmel, sajtkr√©mmel, sonkakr√©mmel is megkenj√ľk. Helyezz√ľk egym√°sra a lapokat. A megmaradt vajjal v√©konyan vonjuk be a keny√©rtorta oldalait √©s tetej√©t. Tetej√©t apr√≥ra v√°gott sonk√°val, oldal√°t kem√©ny toj√°ssal sz√≥rjuk meg. Felkarik√°zott csemegeubork√°val d√≠sz√≠tj√ľk. HŇĪtŇĎben fagyasszuk ki. T√°lal√°s elŇĎtt meleg√≠tett k√©ssel szeletelj√ľk fel.

Hozzávalók:
- 1 kg-os kenyér
- 30 dkg vaj
- tojáskrém, májkrém, sajtkrém, sonkakrém, kemény tojás, csemegeuborka

A közzététel dátuma: 2012-02-04



 1 

Összesen: 6 db




Magyar ételek
Meleg szendvicsek


Látogatók száma: 723127